Familjetavla.se

Du har inga produkter i varukorgen.

Om Familjetavla.se

En Familjehistoria

Familjetavla Design började en sommardag i Juni 2020 när vi i familjen Brundin började fundera efter ett sätt att stoltsera med vår fantastiska familj inuti vårt hem. Vi alla har alltid älskat design och heminredning och behövde någonting elegant och klassiskt som framhävde vilka just vi som bor här är – och idén till den första Familjetavlan föddes. En klassisk tavla med våra årtal och namn.

När tavlan var tryckt och hängde på väggen så kände vi att det här med personliga och unika posters och tavlor är en fantastisk inredningsdetalj att smycka ut sitt hem med och sen dess har produktionen legat på högvarv och mängder av vackra tryck och posters som alla görs unika för varje person tagits fram – och nya idéer fortsätter flöda.

Lokalt Producerat

Familjetavla är grundat och ligger i Trosa – en liten stad vid kusten söder om Stockholm, och för oss har alltid varit viktigt med både att minska sin miljöpåverkan, men också stötta det lokala näringslivet. Så istället för att exempelvis använda oss av stora tryckerier utanför Sverige så samarbetar med ett lokalt tryckeri i just Trosa och möjliggör både snabb leverans, hög kvalitetskontroll och kortare transportsträckor.

Det bästa med att handla på Familjetavla.se

ionicons-v5-c

Snabba leveranser

Från att du beställer så tar det bara 3-6 dagar för era tavlor att komma hem!

ionicons-v5-e

Kvalitetstryck

Alla våra tavlor trycks på minst 300g papper av högsta kvalitet för bästa resultat.

ionicons-v5-f

Unik design

Eftersom du gör din tavla personlig får du en helt unik design - bara för dig.

ionicons-v5-g

Säkert köp

Vi har stenkoll på säkerheten och ser till att din beställning sker tryggt och säkert.

Familjen Brundin

Även om vi försöker variera namnexempel på våra tavlor på hemsidan för att visa hur olika namn blir – så kan ett vaket öga nog hitta ett antal namn som är mer vanligt förekommande – och det är just oss i Familjen Brundin.

Sebastian, Karin, Holly och Novy. (samt Märy – vår Franska Bulldog).

 

Kontakta oss

Ni når oss alltid på support@familjetavla.se. Men vill ni hellre skicka ett snigelpost eller brev så gör ni det till oss på adress:

Familjetavla Design
Åda Backar 1
SE-619 91 Trosa 
Org.nr: 880608-1611